Teckna ett förmånligt elavtal

De skyhöga elpriserna har varit ett hett samtalsämne för många under lång tid. Nu är det hög tid att se över sina elavtal.

Lägsta elpris vid varje tillfälle

Nu kan du teckna ett oerhört förmånligt elavtal hos en elleverantör som värnar om landets mindre kunder. Svealands Elbolag är ett utomordentligt klokt val om du, till exempel, bor i en lägenhet, är student eller pensionär. Då hamnar du hos ett elbolag som alltid kämpar hårt för att pressa elmarknadens priser. De har kunder över hela vårt avlånga land och deras stora styrka är att de alltid sätter kundens behov i centrum. Det lyckas de med tack vare snabba beslutsvägar. Deras långa erfarenhet gör att de alltid kan hantera elmarknaden på ett helt korrekt sätt. Du kommer alltså alltid att få lägsta möjliga elpris vid varje tillfälle.
Här är kunden alltid i fokus. Varenda enskild kund och varje KWh är av största vikt. Ditt elpris kommer alltid att prispressas mot marknaden i varje läge. Du kan vara helt trygg i att du alltid får absolut bästa möjliga elpris.

Välj dina elkällor

En skillnad mot andra många andra elbolag är att här kan du själv välja elkälla. Värt att veta är att den billigaste elen för konsumenter i Norden är en så kallad resuidalmix som består av 35,43 procent fossila bränslen. Den här mixen består även av kärnkraft. Men, du kan alltså välja om du vill betala lite extra för en ännu renare elkälla – valet är helt och hållet ditt.

För att underlätta för dig samt för att göra ett bra miljöval, får du en faktura för både elhandel och elnät. Rekommendatioen är att välja att få fakturan via e-post, e-faktura eller autogiro för att ytterligare värna om miljön. Tillsammans kan vi minska på onödiga transporter.
Skynda dig att kontakta leverantören för att se till att du får det billigaste elpriset!