Försäkringskassan it

Är du beredd att ta Sveriges viktigaste it-jobb?

Är du beredd att ta Sveriges viktigaste it-jobb? – Försäkringskassan

för 6 dagar sedan — Försäkringskassan har en av Sveriges största it-avdelningar och vi har idag över tolvhundra medarbetare. Kraven på drift och utveckling är höga.

IT-jobb på Försäkringskassan. Vill du ha ett vanligt IT-jobb, utan utmaningar? Eller vill du ha ett jobb där du påverkar människors liv och hela samhället? IT-jobb som systemutvecklare, it-tekniker, kravanalytiker och it-trainee.

Samordnad och säker statlig it-drift – Försäkringskassan

16 jan. 2023 — Försäkringskassan har fått i uppdrag av regeringen att erbjuda samordnad och säker IT-drift för vissa myndigheter.

Försäkringskassan har fått i uppdrag av regeringen att erbjuda samordnad och säker IT-drift för vissa myndigheter. Det övergripande syftet är att pröva och utvärdera former för samordnad och säker IT-drift för lämpliga myndigheter.

It-tekniker? Ta Sveriges viktigaste it-jobb – Försäkringskassan

23 jan. 2023 — Försäkringskassan har en av Sveriges största IT-avdelningar med över tolvhundra medarbetare. Kraven på drift och utveckling är höga.

Jobba som it-tekniker! Vi har lediga it‑jobb och söker it‑tekniker till flera för uppdrag som kravanalytiker och testutvecklare. Är du beredd att ta Sveriges viktigaste it‑jobb? Ansök idag!

Lediga jobb – Försäkringskassan

13 feb. 2023 — Försäkringskassan har en av Sveriges största it‑avdelningar med över tolvhundra medarbetare. Kraven på drift och utveckling är höga.

Systemutvecklare? Ta Sveriges viktigaste it-jobb

Systemutvecklare? Ta Sveriges viktigaste it-jobb – Försäkringskassan

8 nov. 2022 — Vill du jobba med IT-lösningar i framkant i ett av Sveriges största trygghetssystem? Då är vårt IT-traineeprogram något för dig!

Nu söker vi systemutvecklare, kravanalytiker och testutvecklare till Försäkringskassans helt nya kontor i Trelleborg. Är du beredd att ta Sveriges viktigaste IT-jobb?

Vi söker Sveriges viktigaste it-traineer! – Försäkringskassan

25 mars 2022 — Kontaktuppgifter för dig som behöver support och teknisk hjälp med e-tjänsterna.

Fascineras du av ny teknik och innovativa lösningar? Är du kreativ och gillar att tänka nytt? Vill du jobba med IT-lösningar i framkant i ett av Sveriges största trygghetssystem? Då är vårt IT-traineeprogram något för dig!

Teknisk support – Försäkringskassan

Försäkringskassan IT är intresserad av dig med relevant examen och en härlig inställning! Vi är en mångfacetterad organisation med ett stort behov av en rad …

Kontaktuppgifter för dig som behöver support och teknisk hjälp med e-tjänsterna.

Försäkringskassans IT-avdelning – Mittuniversitetet

Försäkringskassans IT-avdelning – Mittuniversitetet

Vår drivkraft är att göra bra IT. Försäkringskassan har hand om stora delar av socialförsäkringen. Varje år fattar vi 21 miljoner beslut och betalar ut …

Försäkringskassan IT är intresserad av dig med relevant examen och en härlig inställning! Vi är en mångfacetterad organisation med ett stort behov av en rad kom

Försäkringskassan – vi har Sveriges viktigaste IT-jobb

Trainee hos Försäkringskassan. IT-traineer till Försäkringskassan för dig som är Systemvetare/IT.

IT-traineer till Försäkringskassan – Traineeguiden

Försäkringskassan – IT-traineer till Försäkringskassan – Trainee

Trainee hos Försäkringskassan. IT-traineer till Försäkringskassan för dig som är Systemvetare/IT

Keywords: försäkringskassan it