Försäkringskassan för partners

Kundcenter för partner – Försäkringskassan

Kontaktvägar för dig som är arbetsgivare, partner till Försäkringskassan eller egen företagare med ett ärende som rör dig personligen.

Kontakta kundcenter för partner – Försäkringskassan

Ring 0771‑17 90 00 · Säg vilken sorts partner du är, till exempel:.

Här hittar du som är partner till Försäkringskassan eller egen företagare med ett ärende, telefonnummer till telefonen för självbetjäning och till kundcenter samt kundcenter för partner utland.

Kundcenter för partner – Försäkringskassan

Kundcenter för partner

För dig som är arbetsgivare, partner till Försäkringskassan eller egen företagare. 0771-17 90 00. Öppettider kundcenter partner: måndag–fredag: 8–16, lördag– …

Ring kundcenter – Försäkringskassan

Ring kundcenter för att få information, hjälp i ditt ärende och hjälp med att använda Mina sidor. Telefonnummer. 0771‑524 524. När du ringer till oss kan …

Här hittar du telefonnummer, öppettider och tips för dig som är privatperson och ringer till kundcenter.

Myndigheter och samarbetspartner – Försäkringskassan

Kundcenter för partner. Telefon 0771-17 90 00. Öppettider Måndag–fredag: 8–16. Lördag–söndag: stängt. Helgdag: stängt. Fler kontaktuppgifter.

För dig som arbetar inom myndigheter, kommuner, a-kassor och försäkringsbolag läsa om ersättningar, bidrag och försäkringar som Försäkringskassan administrerar och som berör din verksamhet.

Kontakta Försäkringskassan

Kontakta Försäkringskassan – Försäkringskassan

Kundcenter för partner. Kontaktvägar för dig som är arbetsgivare, partner till Försäkringskassan eller egen företagare med ett ärende som rör dig personligen.

Här hittar du kontaktuppgifter till Försäkringskassan. Du kan ringa oss på 0771-524 524.

Skicka allmänna frågor via mejl – Försäkringskassan

Om ditt meddelande innehåller personliga uppgifter som vi inte kan besvara på …

Här kan du som är arbetsgivare eller partner till Försäkringskassan mejla allmänna frågor som rör ditt arbetsområde. Exempel på partners till Försäkringskassan är vårdgivare, försäkringsbolag och myndigheter.

Kundcenter för privatpersoner – Försäkringskassan

Försäkringskassans logotyp, länk till startsidan. Sök på Försäkringskassan.se … Kundcenter för partner · Teknisk support · Huvudkontor och presstjänst …

Kontaktvägar för dig som är privatperson. Här hittar du information om hur du kan komma i kontakt med oss. Allt från att kontakta oss, skicka intyg, webbmöte, besöka våra Servicekontor eller söka efter frågor och svar i vårt Kundforum.

Contact our Customer Centre for Partners – Försäkringskassan

26 aug. 2022 — Call our Customer Centre for Partners if you are an employer who have … your individual case or if you are a partner or supplier to us.

The contact information on this page is addressed to employers as well as our suppliers and partners.

Skicka allmänna frågor via mejl – Försäkringskassan

Försäkringskassans logotyp, länk till startsidan. Sök på Försäkringskassan.se … Kundcenter för partner · Teknisk support · Huvudkontor och presstjänst …

Här kan du som privatperson ställa en fråga till Försäkringskassan.

Keywords: försäkringskassan för partners